Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

Ελλάδα τέλος!! (Ευτυχώς!)

Ελλάδα τέλος από το eyro και λεώ ευτυχώς γιατί έρχεται με τα χίλια η εξεταστική.
Για την εθνική τη να πω ποτέ δε μου άρεσε το παιχνίδι που κάναμε(το 2004 μας βγήκε) αλλά δεν είναι κάθε μέρα πασχαλία. Αυτό εγώ που παρατήρησα είναι ότι η ομάδα προσπάθησε με όσες δυνάμεις είχε και κατάφερε να φτάσει μέχρι εδώ.

Στην άλλη επικαιρότητα μπήκαμε πλέον και επίσημα στη εξεστατική. Από σήμερα κανονικά θα αρχίζαμε αλλά λόγω ότι είναι του αγίου πνεύματος δεν γίνετε μάθημα.
Το πρώτο μάθημα το δίνω την τετάρτη και μετά πέμπτη. Είναι τα τελευταία μου εργαστήρια και είμαι πολύ αισιόδοξος αλλά αν δε γράψω πρώτα δε θέλω να λέω και πολλά.

Επίσης το καλαμπάκι για άλλη μία φορά διέπρεψε Στον αγώνα με τη Ρωσία ένα τεράστιο πάνο που έγραφε καλαμπάκι(μπορούσες να το δεις από το φεγγάρι) αναρτήθηκε και οι έλληνες διεθνείς όταν το είδαν έβαλαν τα κλάματα. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το όνειρο τους μετά από τόσα χρόνια έγινε πραγματικότητα και αυτό ήταν να δουν πανό που να γράφει καλαμπάκι.

Και ένα βίντεο για πλάκα:

υπάρχουν στο youtube κάποια βίντεο που θεωρούνται κλασικά έτσι λοιπόν το συγκρότημα weezer μάζεψε όλους αυτούς από τα βίντεο μαζί και έκανε ένα βίντεο κλιπ. Οφείλω να παραδεχτώ ότι είναι πολύ έξυπνη ιδέα. Τα περισσότερα είναι βίντεο που πρέπει να έχετε δει ή που έχετε δει ήδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: