Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

Έρχεται το τέλος...

Έκατσα να γράψω αυτό το post ξέροντας τι θα γράψω. Ε λοιπόν τώρα δε μου έρχεται τίποτα!

Θα ξεκινήσω με την απόφαση που πήρα πριν αρχίσει η εξεταστική. Αυτή ήταν να μην ξυριστώ και να μη κουρευτώ(μη το ψάχνετε δεν υπάρχει κάποιος ιδαίτερος λόγος) μέχρι να τελειώσει. Το έκανα λοιπόν και σήμερα που επίσημα τελείωσε έγινα ξανά άνθρωπος.

Δείτε τι εννοώ:




Τα μούσια είναι επίτηδες έτσι!! ;-Ρ

Μετά έγινα κάπως έτσι:



Επίσης σήμερα όταν τελείωσα το μάθημα ξαφνικά ένοιωθα πολύ κουρασμένος. Όχι τόσο σωματικά παρά ψυχικά. Τέτοια κούραση είχα καιρό να νοιώσω. Περίμενα να έρθει αυτή η μέρα να τα πιω και να περάσω καλά αλλά δε θέλω να κάνω τίποτα θέλω μόνο να χαλαρώσω, και αυτό κάνω.

Πραγματικά αυτό τον ένα μήνα(που νομίζω ακόμα ότι ήταν χρόνος) πέρασα πολύ καλά πέρα από το διάβασμα. Στο σπίτι μου ήμασταν εγώ, ο συγκάτοικος και η σκιά(Γιάννης Τσαντίλης ο ένας και μοναδικός) βασικοί πρωταγωνιστές επίσης υπήρχαν και guest star Τόλης,Τολής,Νόνη.

ΣΚΙΑ(Γιάννης Τσαντίλης):

Αυτή η ιδιότητα φάνηκε από τις πρώτες μέρες όταν μπορούσε να γυρίζει το βράδυ στο σπίτι(κυρίως στο μπαλκόνι) και να μην τον αντιλαμβάνεται κανείς. Δε ξέρω ακόμα πως γλίτωσα 2 εμφράγματα!! Για όπλο του έχει ένα mp3 player που ακούει συνέχεια μουσική στη διαπασόν(με αποτέλεσμα να έχει μειωθεί η ακοή του) και τις πολλές και πετυχημένες ερωτήσεις.



ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ(Γιάννης Γαντσίδης):

Ο φόβος και ο τρόμος της σκιάς! Ο τύπος στις ταινίες που κάθεται στο μπαρ και πίνει Jack Daniel's και δε σηκώνει κουβέντα είναι αυτός. Πολλοί στις σέρρες τον φωνάζουν Γιάννη Κλουνείδη επειδή βγάζει αυτό το πολύ αλήτικο στυλ. Τη σκιά την έχει στη μπούκα γιατί οι ερωτήσεις που κάνει είναι ότι να ναι. Επίσης με εμένα συνέχεια μαλώνει γιατί έχουμε παντα, μα παντα, αντίθετες απόψεις(Δεν ξέρω ακόμα αν τυχαίνει η αν ένας από τους δυο μας το κάνει επίτηδες).



ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ(Τόλης Μαργιτούδης):

Αν ήταν ποτό θα ήταν η πετσέτα του μπάρμαν(αυτή που καθαρίζει το μπαρ) που αν την στύψεις βγάζει ένα σφηνάκι. Σύμφωνα με το Wiki είναι ο πρώτος Τανγκερειστής η μυστική αυτή οργάνωση που ψάχνει ακόμα τον θεό μέσα από το συγκεκριμένο ποτό(ο συγκάτοικος πριν γίνει κακός καουμπόυς άνηκε στην αίρεση). Την αίρεση του τη συνεχίζει μέσο ενός γκρουπ στο φαισμπουκ. Σε ένα μήνα περίπου θα τον βρείτε στο στρατό να προσπαθεί να μυήσει όσους μπορεί.(Δεν μπορώ να πω πολλά)



PLAYSTASION(Τόλης Τοβλέτογλου):

Το όνομα του είναι προέρχεται από τη τρέλα που έχει με τη συγκεκριμένη παιχνιδομηχανή. Κάνοντας τη πρακτική αυτό το καιρό προσπαθεί να τους μάθει να κάνουν ιστοσελίδες. Δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο μέρος που συχνάζει, μπορείτε να τον βρείτε παντού και πάντα. Θα τον βρείτε, αυτόν το καιρό, στο ποσίδι να πίνει ατελείωτα, φτάνοντας στο σημείο να κοιμάτε με τα μάτια ανοιχτά.



ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ(Νόνη Παπασταμοπούλου):

Το όνομα τα λέει όλα! Έχει μπει ως επίτιμο μέλος πλέον στους Τανγκερειστές και δρα υπόγεια. Πολύ καλη μαγείρισσα με σπουδές στην ινδία και σπεσιαλιτέ φρυγανιά και γαλοπούλα + το μυστικό που ακόμα το ψάχνω(πολύ νόστιμο). Θα την βρείτε συνέχεια στο φαισμπουκ να παίζει κάποιο παιχνίδι με τις ώρες(πολλές ώρες).



Βάλτε τα ηχεία στο τέρμα!!!!!!!!!!!!!






Ακολουθεί φωτογραφικο υλικό:



































Ωραιά περάσαμε πάμε για άλλα! Μόνο να μη χαθούμε!!

3 σχόλια:

romfea είπε...

Τέλειο post. :)

Καλά ρε μαλάκα. Πως είσαι έτσι με τα μούσια στη πρώτη φωτογραφία; Χαχαχαχα! Σαν μετα-μοντέρνος σκηνοθέτης του Μεξικάνικου σινεμά! Χαχαχαχα!

Kira είπε...

Άσε άσε αφού είμαι σίγουρος ότι δε με έβαζαν σε αεροπλάνο εάν ήταν να ταξιδεψω!!!

Ανώνυμος είπε...

wraio post...paw na valw poto...